Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Rovataink / Mesterségük címere / Cikkek

Mesterségük Címere

Mûvész ember, érzékeny ember. Sok tehetséges költõ, színész, szobrász, író, zeneszerzõ… nehezen találta helyét, kapcsolatát a környezetével. Párkapcsolatukban megélték a poklot és a mennyországot.

Sok száz (ezer) írás elemzése került terítékre. A következõkben kifejezetten a tehetséges mûvészlelkek életét, írásait szemléljük.

Részletes bemutatkozás »Gyurkovics Tibor: „Azokat szerettem világ életemben, akik szerencsétlenek…”
Gyurkovics Tibor! Õ az az ember, akit vagy imádnak, vagy elkerülnek. Nem lehet nem határozott véleményt mondani munkásságáról. Több éve ismerem, nagyszerû forgatásokat éltünk meg, remek anekdotázó, élõ lexikon, kiváló színész, tátott szájjal hallgatom történeteit, hiszen a legnagyobb költõk, színészek voltak a barátai, kollégái. Tanult, mûvelt ember. Kiváló gyógypedagógus, diplomás pszichiáter. Gyakran szerepel televízióban, rádióban, hetente publikál több újságban. A Magyar Írók Egyesületének elnöke.

Bővebben »

Becker Beatrice a „lélek festõje”
Amikor elmélyülünk a szellem és a lélek világában, felmerül a szükség: az intuíció, a szimbólumok, a lélektan vezethet e megfoghatatlan világ megérintéséhez, megértéséhez. Ám, van még egy csodálatos út, amelyet bejárva feltárhatjuk tudattalan világunk rejtelmeit. Ez a mûvészet útja, amelyet Becker Beatrice képzõmûvész is választott, hogy felszínre hozza önmagából – s tarot festményei által belõlünk is – a lélek titkait.


Bővebben »